bel +31 (0)345 681 779
banner4.jpg

Dentsply Sirona Benelux


Dentsply Prosthetics is specialist in tandprothetische materialen en services voor tandtechnicus en tandarts en is onderdeel van Dentsply International. Met 8.000 medewerkers in 120 landen wereldwijd vormt Dentsply de grootste onderneming in de dentaalindustrie. De vooraanstaande onderzoeksfaciliteiten en technische expertise waarborgen prothetische oplossingen en services van de hoogste kwaliteit. Dentsply Sirona Benelux is gevestigd in Zoetermeer, Nederland.


Dentsply Tanden

Dentsply biedt u een tandenassortiment dat aan al uw eisen voldoet. Kies uw ideale combinatie van kleur, vorm en prijs. Uiteraard kunt u rekenen op een uitstekend kwaliteitsniveau.


Daarnaast beschikken DENTSPLY tanden en kiezen over de onderstaande eigenschappen:

  • Zeer slijtagebestendig
  • Beschikbaar in de meest populaire kleuren en vormen
  • Uitstekende esthetiek
  • High end en voordelige oplossingen
  • Bewezen betrouwbaar

Een overzicht van onze kwaliteitstandenlijnen:

IPN

Genios

Het genie onder de acryl tanden met briljante esthetiek, een perfecte anatomische vorm en economische aspecten. Met de uitgekiende vormenkeus worden alle voorkomende situaties gedekt. Beschikbaar in 9 boven- en 6 ondervormen en 9 molaarvormen in 16 V- en 2 Bleachkleuren.


Bioplus – Artiplus – Biostabil

Veelzijdig en succesvol. Kies een klassieker: van Bioplus als succesvolle tand met zijn onovertroffen hoeveelheid tandvoren tot Artiplus met zijn natuurlijke verschijning door de piramide-gelaagdheid, moeiteloos op te stellen en snel corrigeerbaar. Of voor BioStabil met zijn fysiologisch gereduceerde knobbelhoek en zeer eenvoudig op te stellen.

  • Bioplus: 29 boven- en 15 ondervormen in 16 V-kleuren
  • Artiplus: 6 molaarvormen in 16 V-kleuren
  • BioStabil: 5 molaarvormen in 16 V-kleuren en 8 molaarvormen in Biodent kleuren


Executive

De perfecte combinatie van esthetische en economische aspecten. Beschikbaar in 21 boven- en 11 ondervormen en 5 molaarvormen, in 16 V-kleuren.