bel +31 (0)345 681 779
bannerfoto1.jpg

Merz Dental GmbH


De huidige Merz Dental GmbH, gevestigd te L├╝tjenburg, ontstond in 1999 uit de fusie van de sinds 1952 bestaande tandfabriek Werchan Dental GmbH met Merz Dental GmbH, beide dochtermaatschappijen van het farmaceutica- en cosmeticabedrijf Merz Pharma GmbH & Co. In de zomer van 2015 is Merz overgenomen door Sofu Japan.


Hiermee beschikt Merz Dental over meer dan 80 jaar ervaring in tandheelkunde en tandtechniek en is het bedrijf marktleider op het gebied van dentale geneeskunde in Duitsland. Het succes van de innovatieve onderneming berust niet slechts op de permanente naleving en verbetering van haar hoogstaande kwaliteitsnormen, maar ook op de grote flexibiliteit in productie en verdieping bij de vervaardiging van kunststoftanden.


Innovatie, vakkundigheid en nauw contact op basis van partnership met haar klanten zijn de uitgangspunten voor het dagelijks handelen van Merz Dental. Het bedrijf waarborgt solide successen door kwaliteit, veiligheid en service, die wordt aangetoond door DIN EN ISO 9001 en DIN EN ISO 13485 certificering.


Het assortiment: Individuele producten voor individuele mensen

Elk individueel product uit het programma van Merz Dental staat voor kwaliteit. Kwaliteit die wij niet alleen door de wettelijk voorgeschreven controles garanderen, maar ook door het uitvoeren van veel verregaande interne controles en testen.