bel +31 (0)345 681 779
banner2.jpg

Wright Cottrell


Wright Cottrell heeft een van de meest moderne fabrieken ter wereld. IS0 9001 gecertificeerd, worden onze tanden gemaakt met behulp van de nieuwste multi-cross-linked polymeren. Wat uw wensen voor tandheelkundige materialen ook zijn, Wright Cottrell heeft de producten in huis om deze te leveren.


In nauwe samenwerking met fabrikanten, universiteiten en onderzoeksinstellingen uit de hele wereld ontwikkelt Wright Cottrell producten die ongeëvenaard zijn in termen van kwaliteit en prestaties. Met de goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle, betrouwbare service is Wright Cottrell onze partner voor de lange termijn.


Monarch

Is onze superieure drie-lagen tand, in de Vita-kleuren. Verschillende lagen zorgen voor een grotere sterkte en weerstand met een echt natuurlijke uitstraling. Jaren van onderzoek en ontwikkeling hebben geleid tot een product dat de look en feel van natuurlijke tanden tot in perfectie nabootst. Monarch - een tand voor alle oplossingen, wat resulteert in een prothese die de patiënt een natuurlijke uitstraling en een zelfverzekerde glimlach geeft.


Senator

Tanden zijn ook beschikbaar in de Vita-kleuren, met een uitstekende kleurstabiliteit en incisale kenmerken, die leiden tot een verhoogde transparantie. Senator - een tand van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. De fysieke en esthetische kenmerken zorgen ervoor dat Senator tanden een natuurlijke uitstraling hebben.Modellenkaarten Wright Cottrell