bel +31 (0)345 681 779
banner2.jpg

Over ons

Het team van Dental Impex bestaat uit 2 buitendienst- en 3 binnendienst medewerkers. Op deze pagina vindt u een korte beschrijving van hun werkzaamheden en (directe) contactgegevens.


Buitendienst

Jan-Willem Manger

General Manager

Accountmanager Randstad, Zeeland en Noord-Nederland


Contactgegevens

Email: jw.manger@dentalimpex.nl

Mobiel: +31 (0)651 178 426


Pieter Burnet

Accountmanager regio Zuid & Oost-NederlandContactgegevens

Email: p.burnet@dentalimpex.nl

Mobiel: +31 (0)620 963 610

Binnendienst

Barend Lapperre, Georgine Schaaij en Simon Eikema staan u graag te woord en nemen uw orders aan. Zij zijn telefonisch bereikbaar op:

+31 (0)345 681 779 of per mail via: info@dentalimpex.nl.

Onze historie

Dental Impex werd in 1983 opgericht door Wim Manger. Na jaren als depot gefunctioneerd te hebben werd 1994 besloten om de bedrijfsactiviteiten alleen te richten op de verkoop van kunststof tanden en kiezen. In 1998 is Jan-Willem Manger bij het bedrijf in dienst gekomen en sindsdien heeft Dental Impex een snelle groei doorgemaakt. Werden de bestellingen in de jaren '90 van de vorige eeuw nog gereed gemaakt vanuit een kantoor aan huis, in 2004 verhuisden we naar een kantoorpand in Leerdam en is het team uitgebreid met een extra vertegenwoordiger. Na een grote brand in oktober 2006 zijn we verhuisd naar onze huidige locatie in Leerdam.


In 2009 heeft Jan-Willem het bedrijf overgenomen en is Wim Manger nog zijdelings betrokken bij de verkoop van Gengigel in Nederland. Op dit moment is Dental Impex uit haar jasje aan het groeien. Daarom verhuizen we in het najaar van 2012 naar een groter pand met voldoende mogelijkheden voor toekomstige uitbreiding.


Dental Impex is een jong servicegericht bedrijf met een uitgebreide produktrange als het gaat om tanden en kiezen. Wij vertegenwoordigen in Nederland Merz-Dental GmbH Duitsland en de Wright-Health-Group Schotland. Hiermee hebben we gekozen voor hoge kwaliteit en een zeer uitgebreid assortiment tanden en kiezen, in zowel porselein als kunststof. Met onze jarenlange ervaring in de dentale branche heeft Dental Impex een grote bron van kennis en vakmanschap verworven. Wat heeft geresulteerd in een betrouwbaar en solide bedrijf, met korte lijnen en een enthousiast, jong team van vakkundige medewerkers!

Vandaag besteld, morgen in huis.

  • Breed assortiment
  • Goede prijs
  • Uitstekende service